Platform sportcipő CJL12 Fehér (C31) Mei
zoom_out_map
Platform sportcipő CJL12 Fehér (C31) Mei
-35%

Platform sportcipő CJL12 Fehér (C31) Mei

12 500Ft (adóval együtt) 19 200Ft - 35% 9 842,52Ft (adó nélkül)
Adót tartalmaz
  • Fehér
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
block Nincs-raktáron
Más színben is kapható

Mert minden olyan információt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a Facebook Messenger vagy a 0314335400

Részletek
CJL12 02 WHITE MEI 38
2020-07-22
Külső Anyaga
textil
ökológiai velúr
Belső Anyaga
textil
Talp Anyaga
habzik
A munkaállvány magassága
3 cm
Sarokmagasság
4 cm
Leírás

Kézbesítési információ:
Kínálunk INGYENES SZÁLLÍTÁST az ország egész területén, legalább 21990 Ft megrendeléssel.
A kézbesítést az expressz futárszolgálat a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül teljesíti; ára 1890 Ft
A megrendeléseket hétfőtől péntekig 06:00-18:00 között dolgozzuk fel, érkezésük sorrendjében.
Amint a megrendelés feldolgozása, akkor kap egy SMS-t tájékoztatás a teljes kifizetés, és az AWB nyomkövető linket, valamint egy értesítést e-mail címre a sorrendben.

Shipping & Returns

Óvatos! Higiéniai okokból fehérneműt és fürdőruhát tilos cserélni/visszaküldeni!

VISSZATÉRÍTÉSI ELJÁRÁS

A követendő lépések a következők:

1. Hívja fel a telefonszámot 0630 713 0405.

2. A termék cseréjéhez elküldi nekünk a megfelelően csomagolt csomag-et, a csomag elér minket, ellenőrizni fogjukés elküldjük Önnek a kívánt méretet / modellt, a raktárban rendelkezésre álló készlet függvényében. Kérjük, tegyen jegyet a csomagba, amelyen írni a telefonszámát / rendelésszám hogy megkönnyítse a visszatérés azonosítását.

Az elküldött csomagok visszautasításra kerülnek, ha ezeket nem megfelelő módon csomagolják !!

Szállítási díjak:

– Futár - kézbesítés az ország egész területén, 2-3 munkanapon belül a megrendelés e-mailben / sms-ben történő megerősítésétől számítva

– Szállítás 1490 Ft (+400 Ft utánvéttel)

– Ingyenes szállítás 31600 Ft feletti megrendeléseknél (+400 Ft utánvétte)

– A kapott termék cseréjéért 3780 Ft szállítási díjat számolunk fel (oda -vissza út)

Pénzvisszatérítés:

A pénz visszatérítéséhez a futárt küldjük Önnek, hogy vegye fel a terméket / termékek,vagy bármely más futárral elküldheti. A 0 Ft-tól eltérő visszatérítéssel rendelkező csomagokat nem fogadjuk el. A futárnak átadott csomagban kérjük, tegyen egy jegyzetet, amelyre felírhatja telefonszámát / rendelési számát, hogy könnyebben azonosíthassa visszaküldését. Az eljárás egyszerűsítése érdekében kérjük, írja az IBAN-számlát és a számlatulajdonos nevét erre a jegyre.

– Ha vissza akarja küldeni a termékeket a futárunkon, a díj 2290 Ft, amelyet hozzáadunk a visszatérítő számlához.

– A termékeket bármilyen más futárral visszajuttathatja.Ebben az esetben a szállítási díjat előre meg kell fizetnie a futárnak (amikor a terméket átadja).

A méretek cseréje esetén a szállítási díjat felszámítják, ha nem a mi hibánk volt (ha a termék mérete nem felel meg a méret útmutatónak).

A termék minden hiányosságáért felelünk. Ha valamilyen okból a terméket nem kapják meg a tökéletes állapotát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és visszaküldjük a terméket, és mi a lehető legrövidebb időn belül, további költségek nélkül elküldjük Önnek.

Fizetnie kell a szállítási díjat, ha azt akarja, hogy a terméket egy másik modellel cserélje, azon az alapon, hogy meggondolta magát a választott modellnél, vagy vissza akarja adni a terméket, és visszatéríteni a pénzt. Ön visszatérítést is választhat, de legkésőbb 14 nappal a megrendelés kézhezvétele után.

Az "ONE SIZE" ruházat univerzális méretű, tehát ezen termékek visszaküldése esetén a szállítást az ügyfél viseli (kivéve a hibás termékeket).

A kedvezményes termékeknek lehetnek kis hibái.

A termékeket a rendelkezésre álló készlet szerint szállítjuk. Ha a készlet nem elegendő, fenntartjuk a jogot, hogy ne szállítsunk megrendeléseket. Ha egy megrendelésben szereplő termék már nincs raktáron, a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, és eldönti, hogy ki akarja cserélni a terméket, vagy teljesíteni a megrendelést ezen termék nélkül. Nem küldünk Önnek hasonló termékeket a megrendelt termékek cseréjére, kivéve ha Ön hozzájárul.

A visszatérítést a visszatérítés kézhezvételétől számított legfeljebb 14 napon belül teljesítik, csak bankszámla alapján.


A termékek 30 napos garanciát vállalnak.