Női Szandál vastag sarkú és platform KV50 Fekete (L61) Mei
zoom_out_map
Női Szandál vastag sarkú és platform KV50 Fekete (L61) Mei

Női Szandál vastag sarkú és platform KV50 Fekete (L61) Mei

15 400Ft (adóval együtt) 12 125,98Ft (adó nélkül)
Adót tartalmaz
  • Fekete
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
check Raktáron
Más színben is kapható

Mert minden olyan információt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a Facebook Messenger vagy a 0314335400

Részletek
KV50 01 BLACK MEI 36
2 Tételek
2020-07-22
Külső Anyaga
más anyagok
Belső Anyaga
más anyagok
ökológiai velúr
Talp Anyaga
radír
A munkaállvány magassága
3 cm
Sarokmagasság
12.5 cm
Sarok Típusa
vastag sarkú
Leírás

Kézbesítési információ:
Kínálunk INGYENES SZÁLLÍTÁST az ország egész területén, legalább 21990 Ft megrendeléssel.
A kézbesítést az expressz futárszolgálat a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül teljesíti; ára 1890 Ft
A megrendeléseket hétfőtől péntekig 06:00-18:00 között dolgozzuk fel, érkezésük sorrendjében.
Amint a megrendelés feldolgozása, akkor kap egy SMS-t tájékoztatás a teljes kifizetés, és az AWB nyomkövető linket, valamint egy értesítést e-mail címre a sorrendben.

Shipping & Returns

Óvatos! Higiéniai okokból fehérneműt és fürdőruhát tilos cserélni/visszaküldeni!

VISSZATÉRÍTÉSI ELJÁRÁS

A követendő lépések a következők:

1. Hívja fel a telefonszámot 0630 713 0405.

2. A termék cseréjéhez elküldi nekünk a megfelelően csomagolt csomag-et, a csomag elér minket, ellenőrizni fogjukés elküldjük Önnek a kívánt méretet / modellt, a raktárban rendelkezésre álló készlet függvényében. Kérjük, tegyen jegyet a csomagba, amelyen írni a telefonszámát / rendelésszám hogy megkönnyítse a visszatérés azonosítását.

Az elküldött csomagok visszautasításra kerülnek, ha ezeket nem megfelelő módon csomagolják !!

Szállítási díjak:

– Futár - kézbesítés az ország egész területén, 2-3 munkanapon belül a megrendelés e-mailben / sms-ben történő megerősítésétől számítva

– Szállítás 1490 Ft (+400 Ft utánvéttel)

– Ingyenes szállítás 31600 Ft feletti megrendeléseknél (+400 Ft utánvétte)

– A kapott termék cseréjéért 3780 Ft szállítási díjat számolunk fel (oda -vissza út)

Pénzvisszatérítés:

A pénz visszatérítéséhez a futárt küldjük Önnek, hogy vegye fel a terméket / termékek,vagy bármely más futárral elküldheti. A 0 Ft-tól eltérő visszatérítéssel rendelkező csomagokat nem fogadjuk el. A futárnak átadott csomagban kérjük, tegyen egy jegyzetet, amelyre felírhatja telefonszámát / rendelési számát, hogy könnyebben azonosíthassa visszaküldését. Az eljárás egyszerűsítése érdekében kérjük, írja az IBAN-számlát és a számlatulajdonos nevét erre a jegyre.

– Ha vissza akarja küldeni a termékeket a futárunkon, a díj 2290 Ft, amelyet hozzáadunk a visszatérítő számlához.

– A termékeket bármilyen más futárral visszajuttathatja.Ebben az esetben a szállítási díjat előre meg kell fizetnie a futárnak (amikor a terméket átadja).

A méretek cseréje esetén a szállítási díjat felszámítják, ha nem a mi hibánk volt (ha a termék mérete nem felel meg a méret útmutatónak).

A termék minden hiányosságáért felelünk. Ha valamilyen okból a terméket nem kapják meg a tökéletes állapotát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és visszaküldjük a terméket, és mi a lehető legrövidebb időn belül, további költségek nélkül elküldjük Önnek.

Fizetnie kell a szállítási díjat, ha azt akarja, hogy a terméket egy másik modellel cserélje, azon az alapon, hogy meggondolta magát a választott modellnél, vagy vissza akarja adni a terméket, és visszatéríteni a pénzt. Ön visszatérítést is választhat, de legkésőbb 14 nappal a megrendelés kézhezvétele után.

Az "ONE SIZE" ruházat univerzális méretű, tehát ezen termékek visszaküldése esetén a szállítást az ügyfél viseli (kivéve a hibás termékeket).

A kedvezményes termékeknek lehetnek kis hibái.

A termékeket a rendelkezésre álló készlet szerint szállítjuk. Ha a készlet nem elegendő, fenntartjuk a jogot, hogy ne szállítsunk megrendeléseket. Ha egy megrendelésben szereplő termék már nincs raktáron, a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, és eldönti, hogy ki akarja cserélni a terméket, vagy teljesíteni a megrendelést ezen termék nélkül. Nem küldünk Önnek hasonló termékeket a megrendelt termékek cseréjére, kivéve ha Ön hozzájárul.

A visszatérítést a visszatérítés kézhezvételétől számított legfeljebb 14 napon belül teljesítik, csak bankszámla alapján.


A termékek 30 napos garanciát vállalnak.